Túra a Balaton-felvidéken? Kalandozás a Mátrában vagy a Bükkben? Egy laza krúzolás a Pilisben? Kétkerékről nézni a naplementét a Hortobágyon? Vagy irány dél és az orfűi tavak? Várnak rád a hegyek, völgyek, széles országutak és kanyargós szerpentinek. Itt az idő, hogy megtervezd a nyári motoros kalandokat, foglald le motorbérlésed most 20% kedvezménnyel!

AZ AKCIÓ RÉSZLETEI

Az előfoglalási akciót egy héttel meghosszabbítottuk, 2020. május 31-ig leadott foglalások esetén érvényes. Foglalni a teljes motoros szezonra lehet, kivétel a European Bike Week – Faak am See esemény időpontja. Foglaláskor a TAVASZ20 kuponkód beírásával aktiválódik a kedvezmény. Az akció más kedvezményekkel összevonható, így például az 5 napnál hosszabb bérlés esetén további 10% kedvezménnyel ajándékozunk meg.

MODELLVÁLASZTÉK

2020-ban 6 ikonikus Harley-Davidson motorkerékpár került a bérelhető flottánkba. A legnépszerűbb Sportster, a Forty-Eight, három Softail, a kanyarvadász Fat Bob, a legendás Fat Boy és a multifunkcionális Sport Glide, valamint két Touring modell, az utak királya, a Road King Special és a minden luxust kielégítő Ultra Limited modell. A weboldalon a FLOTTA menü alatt részletes leírást találsz róluk.

A bérléssel és foglalással kapcsolatos fontos tudnivalók az INFORMÁCIÓK menüpont alatt érhetőek el, illetve további kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot a rental@harley.hu e-mail címen és a +36 20 341 51 22-os telefonszámon.

Készülj a nyárra! Bérelj egy Harley-t és fedezd fel a szabadságot!