Nem húzzuk az időt, hanem egyből a lovak közé csapunk és kiterítjük kártyáinkat a motorbérlés kapcsán. Paklink a 2021-es rental flottából áll, összesen 7 lap van a kezünkben, 6 klasszikus és 1 meglepetés, amely igencsak felvillanyozó élményt ígér. Ezek után már nem nehéz kitalálni, hogy a bérelhető motorok körét idén a Harley-Davidson teljesen elektromos meghajtású motorkerékpárjával, a hihetetlen gyorsulásáról híres LiveWire modellel gazdagítottuk.

A LiveWire mellett négy softail és két túramotor kapott helyett a ménesben. A bérelhető motorok név szerint: Softail Standard, Sport Glide, Fat Bob 114, Fat Boy 114, Road King Special, és az Ultra Limited. A díjszabást is megreformáltuk, idén minél több napra viszed el a vasparipát, annál jobban jársz. Ez mit jelent?

– 3-4 nap motorbérlés esetén 5% kedvezményt!
– 5 vagy annál több nap kölcsönzés esetén automatikus 10% kedvezményt!

Ez még nem minden, hiszen a szezont megelőzően egy szuper előfoglalási akcióval is kedveskedünk nektek!

Március 16-tól április 15-ig 20% KEDVEZMÉNNYEL tudtok motort bérelni és foglalást leadni a teljes szezonra!

Az akció a kiemelt időszakokra, valamint a LiveWire modellre nem vonatkozik és más kedvezménnyel nem összevonható.

A sokszor stresszes hétköznapok, korlátozások közepette minden eddiginél nagyobb szükségünk van a szabadság-élményre, hogy a maszkot csősálra és bukósisakra cseréljük, hogy a napfény és a menetszél simogassa arcunkat, hogy mélyen magunkba szívjuk az illatokat, és gyönyörködjünk a fény-árnyék játékában.

CSEKKOLD A 2021-ES RENTAL FLOTTÁT ITT!

Bérelhető motorok - Softail Standard

2020-ban rendkívüli népszerű volt a motorbérlés szolgáltatásunk, a bérelt napok száma rekordokat döntött. Bízunk benne, hogy 2021-ben is sikerül minél több érdeklődőt nyeregbe ültetni. További információkat ITT találsz, valamint fordulj Tóth Péter kollégánkhoz bizalommal a rental@harley.hu e-mail címen.

BÉRELJ EGY HARLEY-T ÉS TALÁLD MEG A SZABADSÁGOD!