Halmozd az élvezeteket! Minél több napra bérelsz motort, annál nagyobb kedvezményt kapsz. 3 napnál 5%, míg 5 vagy annál több napra szóló motorbérlés esetén 10% kedvezménnyel ajándékozunk meg.

HOSSZÚ HÉTVÉGE EGY IKONIKUS HARLEY-VAL – 5% KEDVEZMÉNY

Az egy napos motorbérlés is jó móka, de ha egy hétvégi kalandban gondolkodsz, akkor toldd meg +1 nappal a bulit, legyen inkább egy hosszú hétvége és máris 5% kedvezmény jár a foglalásodhoz.

PIHENTETŐ NYARALÁS EGY CSODÁS VASPARIPÁVAL – 10% KEDVEZMÉNY

Mindannyian ismerjük azt a szitut, amikor a nyaralás végén haza kell indulni, de pont akkor sikerült végre mentálisan, fizikailag és lelkileg kiszakadni és eltávolodni a hétköznapokból. Ilyenkor sok mindent megadnánk még plusz pár nap szabiért. Ne spórolj a napokkal, 5 vagy annál több napra szóló bérlés esetén automatikusan 10% kedvezményt kapsz a díjból, és biztosra vesszük, hogy utólag még hálás leszel magadnak az extra pihenésért.

Bátran tervezz hosszabb túrát, bökj rá a térképre, válaszd ki a vidéket, amelyet fel szeretnél fedezni kétkeréken, válassz hozzá egy csodás Harley-Davidson motorkerékpárt és élvezd a szabadság minden pillanatát!

További információk ITT találsz vagy írj nekünk a rental@harley.hu e-mail címre.

BÉRELJ EGY HARLEY-T ÉS ÉLVEZD A SZABADSÁGOT!