SPORTSTER FORTY EIGHT

A Sportster család ikonikus tagja, egy ütős stílusú motor. A kompakt kialakítás mellett a könnyed kezelhetőséget a rövid tengelytáv, az állítható hátsó felfüggesztés és az erőteljes fékek biztosítják. Ha sportos, dinamikus motorra vágysz, ő lesz az igazi.
TOVÁBBI JELLEMZŐK

Masszív, alacsony fordulatszámú forgatónyomatékáról és lélekmelengető duruzsolásáról híres V-Twin motorblokk. Könnyű alumínium hengerek és hengerfejek segítik elő a léghűtés hatékonyságát.

Izmos első futómű nagy és széles MT90-es kerékkel, amely a motorkerékpárnak domináns megjelenést, ugyanakkor sima úttartást és szilárd kezelhetőséget biztosít.

49 mm-es első villa hidraulikus lengéscsillapítóval, amely a motor kezelhetőségét és simává és megbízhatóvá teszi, hogy ne azon legyen a figyelmed, hogy milyen durva, vagy kanyargós az előtted elterülő útszakasz.

Foundation fékrendszer, amely egy innovatív nagy terhelhetőségű rendszer, amely még nagyobb önbizalmat ad és nagyobb erőt és kiszámíthatóságot, amikor rámarkolsz a fékre.

ELÉRHETŐ SZÍN Performance Orange

Hossz: 2165mm

Ülésmagasság: 710mm

Száraz tömeg: 247kg

Motorblokk: Air-cooled, Evolution

Hengerűrtartalom: 1202cc

Motor forgatónyomatéka: 96Nm/3500rpm

SOFTAIL FAT BOB 107

A Softail család fenegyereke. Modern, agresszív megjelenés, sportos dual kipufogó, aszfaltzabáló széles kerekek, állítható hátsó felfüggesztés, igazi kanyarvadász cirkáló. Ha egy brutálisan jót akarsz motorozni, akkor ez a neked való modell!
TOVÁBBI JELLEMZŐK

Feltűnő fényszóró-kialakítás, ami éjszaka nagyobb látómezőt ad, a nap folyamán pedig biztosítja, hogy minden szem rád összpontosítson.

A fordított villa precíz irányítást tesz lehetővé. A Milwaukee-Eight motorblokk nincs híján az erőnek. A nagy teljesítményű fékek segítenek ellenőrzés alatt tartani ezt az erőt, amikor arra van szükséged.

Feltűnő alumínium kerekek kövér, agresszív gumiabroncsokkal, amelyek aszfaltfaló tapadást biztosítanak. Nagy teljesítmény által ihletett, felfelé ívelt kipufogó, egyéni kontrasztos felülettel.

Izmos, ugyanakkor sima járású és finoman húzó Milwaukee-Eight motorblokk, amely precízen reagál a gázra és lélek melengetően duruzsol.

 

ELÉRHETŐ SZÍN

Vivid Black   

Hossz: 2165mm Ülésmagasság: 710mm Száraz tömeg: 247kg Motorblokk: Air-cooled, Evolution Hengerűrtartalom: 1202cc Motor forgatónyomatéka: 96Nm/3500rpm

SOFTAIL FAT BOY 107

Egy legenda, valódi izmos gépezet szaténkróm fényezett elemekkel és jellegzetes LED-világítással. Van az úgy, hogy egy dögös vas egy pillanat alatt mindent megváltoztat. A Fat Boy is ilyen. 
TOVÁBBI JELLEMZŐK

Softail váz, amelynek pehelysúlyú formaterve és merev kialakítása olyan kezelhetőséget eredményez, amelyet még sosem éreztél.

A formatervezett szatén króm felületű kivitel olyan megjelenést ad a Fat Boy-nak, amely nagy hatással van mindenkire. A sötétséggel szembeszálló jellegzetes LED-világítás éjszaka széles látómezőt biztosít. Izmos, telitárcsás Lakester kerekekkel és a legszélesebb gumiabroncsokkal látták el.

Az új Showa SDBV lengéscsillapítási technológia csökkenti a tömeget, és lineáris csillapítási karakterisztikát biztosít, miközben egy versenymotoros stílusú patronos villa teljesítményét kínálja. A könnyen állítható hátsó lengéscsillapító lehetővé teszi a dinamikus kanyarodást, miközben megőrzi a klasszikus hardtail megjelenést.

 

ELÉRHETŐ SZÍN

Barracuda Silver  

Hossz: 2370mm

Ülésmagasság: 675mm

Száraz tömeg: 304kg

Motorblokk: Milwaukee-Eight 107

Hengerűrtartalom: 1746cc

Motor forgatónyomatéka: 145Nm/3000rpm

SOFTAIL SPORT GLIDE 107

A legsokoldalúbb modell, bármikor, bármire készen áll. Fald a végtelen mérföldeket, vagy csupaszítsd le és szeld a város útjait. Bárhogy is legyen, a Sport Glide készen áll arra, hogy elvigyen életed legnagyszerűbb kalandjára. 
TOVÁBBI JELLEMZŐK

Softail váz, amelynek pehelysúlyú formaterve és merev kialakítása olyan kezelhetőséget eredményez, amelyet még sosem éreztél.

A könnyen leszerelhető mini fejidommal motorodat akár túra közben is átalakíthatod. Hagyd fenn a hosszú utak kényelméért, vagy vedd le, és máris egy lecsupaszított cruiseren motorozhatsz. Eltéríti a menetszelet a mellkasról, ugyanakkor hagyja, hogy az arcot érje.

Nagy teljesítményű felfüggesztés, a mono shock lengéscsillapítás lehetővé teszi, hogy bármilyen helyzetben a motorozási stílusodnak megfelelő motorkerékpárt alakíts ki magadnak, akár terhet viszel, akár utast.

Számos modern funkcióval van ellátva, mint például LED reflektorrendszer, USB-port, illetve kulcs nélküli gyújtás.

Milwaukee-Eight 107 motorblokk, elegendő forgatónyomaték, hogy bárhová elvigyen. A merev rögzítés és a belső ellensúlyozás révén a motorozás zökkenőmentes les, anélkül, hogy feladná azt az érzést, amelyet a Harley rajongók annyira szeretnek.

 

ELÉRHETŐ SZÍN

Vivid Black   

Hossz: 2325mm

Ülésmagasság: 680mm

Száraz tömeg: 304kg

Motorblokk: Milwaukee-Eight 107

Hengerűrtartalom: 1746cc

Motor forgatónyomatéka: 145Nm/3250rpm

TOURING ROAD KING SPECIAL 114

Ha a legkülönlegesebb túramotort keresed, amivel te lehetsz az utak királya, akkor a morajló hangú Road King Specialben meg is találtad. Ragadd meg a hajlított kormányt, és feszegesd a saját határaidat az úton.
TOVÁBBI JELLEMZŐK

Ez a gép egy koromfekete, lecsupaszított erőmű az agresszív Turbine kerekektől a kúpos kipufogódobig. A fényes fekete 19 colos első és 18 colos hátsó alumínium kerekeken stílusosan és lazán gurulhatsz. Nagy és tekintélyes fényszórója a legnagyobb sötétségen is úrrá lesz, hogy jól láss, és jól lássanak. Az egyetlen érintésre nyíló oldaldobozok tágas teret biztosítanak.

A 23 cm magas mini-ape kormánynak köszönhetően magasabban ülsz, magabiztosabban érzed magad, és agresszívabban vezethetsz. A nagy teljesítményű első és hátsó felfüggesztésnek és a kézzel könnyen állítható hátsó lengéscsillapítónak köszönhetően mindig te irányítasz egy klassz motorozás alatt.

A Reflex-hez kapcsolt Brembo fékek standard ABS-szel, amely segít megakadályozni, hogy a kerekek leblokkoljanak fékezéskor, így az egyenes vonalú fékezéskor is könnyen uralható a motor. A Reflex Defenzív Vezető Rendszerek (RDRS) olyan technológiai fejlesztések, amelyekkel magabiztosabb lehetsz és uralhatod a rázósabb helyzeteket is. A rendszer továbbfejlesztett váztartással, elektronikus fékellenőrzéssel segít az egyenes utakon és a kanyarokban történő gyorsításkor és fékezéskor.

 

ELÉRHETŐ SZÍN

Vivid Black   

Hossz: 2420mm

Ülésmagasság: 695mm

Száraz tömeg: 351kg

Motorblokk: Milwaukee-Eight 114

hengerűrtartalom: 1868cc

Motor forgatónyomatéka: 163Nm/3000rpm

TOURING ULTRA LIMITED 114 BLACK FINISH

Az Ultra Limited modellben mindent megtalálsz. BOOM audio, ABS, Tour Pak csomagtartó és még megannyi más. A Batwing fejidom és a légterelő szellőzők optimális áramlást és csökkentett menetszelet biztosítanak. Kalandra fel! 
TOVÁBBI JELLEMZŐK

A Black Finish csomag merész, egyedi külsővel ruházza fel a motorkerékpárt. Denevérszárny fejidom és osztott áramlású szellőző egyenletesebb légáramlást biztosít. A fűtött markolatoknak 6 beállítása van, hogy menet közben is állítható legyen a kívánt hőmérsékletre. Az egy kézzel nyitható oldaldobozokban és a prémium Tour Pak csomagtartóban minden cuccod kényelmesen elfér.

A nagy teljesítményű első és hátsó felfüggesztés és a könnyen állítható hátsó lengéscsillapítók a motorozást valódi élménnyé teszik.

Reflex Defenzív Vezető rendszerek, a Reflex-hez kapcsolt Brembo fékek standard ABS-szel. Az ABS az első és hátsó fékeken egymástól függetlenül lép működésbe, így a kerekek tovább pöröghetnek, amivel megakadályozható, hogy vészhelyzetben a kerekek leblokkoljanak.

BOOM Infotainment Rendszer, megjelenésében, kezelhetőségében és funkcióiban is kivételes élményt nyújt.

 

ELÉRHETŐ SZÍN

Vivid Black   

Hossz: 2600mm

Ülésmagasság: 740mm

Száraz tömeg: 399kg

Motorblokk: Twin-Cooled, Milwaukee-Eight 114

hengerűrtartalom: 1868cc

Motor forgatónyomatéka: 164Nm/3000rpm