LIVEWIRE

Agresszív megjelenésével és könnyen kezelhető gázkarjával a Harley-Davidson elektromos motorkerékpárja felvillanyozó élményt nyújt. Élvezd a motorozás jövőjét! Azonnali gyorsulás a gázkar egyetlen mozdulatára, nincs kuplung, nincs gáz, csak színtiszta teljesítmény! Ezt ki kell próbálnod! 
TOVÁBBI JELLEMZŐK

A LiveWire az első elektromos motorkerékpár a H-D történetében. Ez a nagy teljesítményű elektromos erőgép ötvözi a látványos dizájnt és az élvonalbeli technológiát, hogy a zen izgalma villámgyors tempóval párosulhasson.

A nagy teljesítményű SHOWA® elülső és hátsó felfüggesztéssel, a H-D®/Michelin® Scorcher® Sport gumiabroncsokkal, a Brembo® Monoblock fékekkel, a kanyarodást segítő ABS-szel és a kipörgésgátlóval a LiveWire-nek nem okoz gondot a városi utcák meghódítása.

 

ELÉRHETŐ SZÍN

Orange Fuse   

Hossz: 2135mm

Ülésmagasság: 780mm

Száraz tömeg: 249 kg

Motorblokk: Revalation

Kapacitás: 15,5 kWh, Rechargeable Energy Storage System (RESS)

Hatótáv: város: 233 km, vegyes: 152 km

Töltési idő: DC 0-80% 40 perc, 0-100% 60 perc, AC 0-100% 10-12 óra

Motor forgatónyomatéka: 116 Nm

SOFTAIL STANDARD 107

Hamisítatlan Harley-Davidson cruiser élmény, letisztult formavilág. Magabiztos kiállás, lecsupaszított bobber profil, dinamikus Softail váz és Milwaukee-Eight V2 blokk.
TOVÁBBI JELLEMZŐK

A Softail váz biztos alapra helyezi a Softail Standard modellt. Az acélvázat a stabilitás és az alacsony súly kombinációjának tökéletesítésére tervezték.

A Milwaukee-Eight 107-es V2-es motorblokk inspiráló teljesítményt és külsőt nyújt, megjelenésében, hangzásában egy igazi klasszikus Harley-Davidson. Erős forgatónyomaték, brutális gyorsulás, precíz hűtés.

 

ELÉRHETŐ SZÍN

Vivid Black  

Hossz: 2325mm

Ülésmagasság: 680mm

Száraz tömeg: 304kg

Motorblokk: Milwaukee-Eight 107

Hengerűrtartalom: 1746cc

Motor forgatónyomatéka: 144 Nm

SOFTAIL FAT BOB 114

Útfaló szörnyeteg hatalmas étvággyal és izmos teljesítménnyel. Modern, agresszív megjelenés, sportos dual kipufogó, aszfaltzabáló széles kerekek, állítható hátsó felfüggesztés, igazi kanyarvadász cirkáló. Ha egy brutálisan jót akarsz motorozni, akkor ez a neked való modell!
TOVÁBBI JELLEMZŐK

Feltűnő fényszóró-kialakítás, ami éjszaka nagyobb látómezőt ad, a nap folyamán pedig biztosítja, hogy minden szem rád összpontosítson.

A fordított villa precíz irányítást tesz lehetővé. A Milwaukee-Eight motorblokk nincs híján az erőnek. A nagy teljesítményű fékek segítenek ellenőrzés alatt tartani ezt az erőt, amikor arra van szükséged.

Feltűnő alumínium kerekek kövér, agresszív gumiabroncsokkal, amelyek aszfaltfaló tapadást biztosítanak. Nagy teljesítmény által ihletett, felfelé ívelt kipufogó, egyéni kontrasztos felülettel.

Izmos, ugyanakkor sima járású és finoman húzó Milwaukee-Eight motorblokk, amely precízen reagál a gázra és lélek melengetően duruzsol.

 

ELÉRHETŐ SZÍN

Vivid Black   

Hossz: 2340mm

Ülésmagasság: 710mm

Száraz tömeg: 296kg

[/tab]

Motorblokk: Milwaukee-Eight 114

Hengerűrtartalom: 1868cc

Motor forgatónyomatéka: 155 Nm

SOFTAIL FAT BOY 114

Egy legenda, valódi izmos gépezet szaténkróm fényezett elemekkel és jellegzetes LED-világítással. A Fat Boy 114 előző generációjához képest 13 kilóval könnyebb, a nyomatékát pedig a Milwaukee-Eight® 114 szolgáltatja. Abban a pillanatban érezni fogod a különbséget, amint megcsavarod a gázkart. 
TOVÁBBI JELLEMZŐK

Softail váz, amelynek pehelysúlyú formaterve és merev kialakítása olyan kezelhetőséget eredményez, amelyet még sosem éreztél.

A formatervezett szatén króm felületű kivitel olyan megjelenést ad a Fat Boy-nak, amely nagy hatással van mindenkire. A sötétséggel szembeszálló jellegzetes LED-világítás éjszaka széles látómezőt biztosít. Izmos, telitárcsás Lakester kerekekkel és a legszélesebb gumiabroncsokkal látták el.

Az új Showa SDBV lengéscsillapítási technológia csökkenti a tömeget, és lineáris csillapítási karakterisztikát biztosít, miközben egy versenymotoros stílusú patronos villa teljesítményét kínálja. A könnyen állítható hátsó lengéscsillapító lehetővé teszi a dinamikus kanyarodást, miközben megőrzi a klasszikus hardtail megjelenést.

 

ELÉRHETŐ SZÍN

Vivid Black  

Hossz: 2370mm

Ülésmagasság: 675mm

Száraz tömeg: 304kg

Motorblokk: Milwaukee-Eight 114

Hengerűrtartalom: 1868cc

Motor forgatónyomatéka: 155 Nm

SOFTAIL SPORT GLIDE 107

A legsokoldalúbb modell, bármikor, bármire készen áll. Fald a végtelen mérföldeket, vagy csupaszítsd le és szeld a város útjait. Bárhogy is legyen, a Sport Glide készen áll arra, hogy elvigyen életed legnagyszerűbb kalandjára.
TOVÁBBI JELLEMZŐK

Softail váz, amelynek pehelysúlyú formaterve és merev kialakítása olyan kezelhetőséget eredményez, amelyet még sosem éreztél.

A könnyen leszerelhető mini fejidommal motorodat akár túra közben is átalakíthatod. Hagyd fenn a hosszú utak kényelméért, vagy vedd le, és máris egy lecsupaszított cruiseren motorozhatsz. Eltéríti a menetszelet a mellkasról, ugyanakkor hagyja, hogy az arcot érje.

Nagy teljesítményű felfüggesztés, a mono shock lengéscsillapítás lehetővé teszi, hogy bármilyen helyzetben a motorozási stílusodnak megfelelő motorkerékpárt alakíts ki magadnak, akár terhet viszel, akár utast.

Számos modern funkcióval van ellátva, mint például LED reflektorrendszer, USB-port, illetve kulcs nélküli gyújtás.

Milwaukee-Eight 107 motorblokk, elegendő forgatónyomaték, hogy bárhová elvigyen. A merev rögzítés és a belső ellensúlyozás révén a motorozás zökkenőmentes les, anélkül, hogy feladná azt az érzést, amelyet a Harley rajongók annyira szeretnek.

 

ELÉRHETŐ SZÍN

Vivid Black   

Hossz: 2325mm

Ülésmagasság: 680mm

Száraz tömeg: 304kg

Motorblokk: Milwaukee-Eight 107

Hengerűrtartalom: 1746cc

Motor forgatónyomatéka: 145 Nm

TOURING ROAD KING SPECIAL 114

Ha a legkülönlegesebb túramotort keresed, amivel te lehetsz az utak királya, akkor a morajló hangú Road King Special-ben meg is találtad. Ragadd meg a hajlított kormányt, és feszegesd a saját határaidat az úton.
TOVÁBBI JELLEMZŐK

Ez a gép egy koromfekete, lecsupaszított erőmű az agresszív Turbine kerekektől a kúpos kipufogódobig. A fényes fekete 19 colos első és 18 colos hátsó alumínium kerekeken stílusosan és lazán gurulhatsz. Nagy és tekintélyes fényszórója a legnagyobb sötétségen is úrrá lesz, hogy jól láss, és jól lássanak. Az egyetlen érintésre nyíló oldaldobozok tágas teret biztosítanak.

A 23 cm magas mini-ape kormánynak köszönhetően magasabban ülsz, magabiztosabban érzed magad, és agresszívabban vezethetsz. A nagy teljesítményű első és hátsó felfüggesztésnek és a kézzel könnyen állítható hátsó lengéscsillapítónak köszönhetően mindig te irányítasz egy klassz motorozás alatt.

A Reflex-hez kapcsolt Brembo fékek standard ABS-szel, amely segít megakadályozni, hogy a kerekek leblokkoljanak fékezéskor, így az egyenes vonalú fékezéskor is könnyen uralható a motor. A Reflex Defenzív Vezető Rendszerek (RDRS) olyan technológiai fejlesztések, amelyekkel magabiztosabb lehetsz és uralhatod a rázósabb helyzeteket is. A rendszer továbbfejlesztett váztartással, elektronikus fékellenőrzéssel segít az egyenes utakon és a kanyarokban történő gyorsításkor és fékezéskor.

A Milwaukee-Eight 114 a legnagyobb hengerűrtartalmú motorblokk, 1868 cm3-nyi energia a horizont üldözéséhez.

 

ELÉRHETŐ SZÍN

Biliard Burgundy   

Hossz: 2420mm

Ülésmagasság: 695mm

Száraz tömeg: 351kg

Motorblokk: Milwaukee-Eight 114

hengerűrtartalom: 1868cc

Motor forgatónyomatéka: 163 Nm

TOURING ULTRA LIMITED 114 BLACK FINISH

Az Ultra Limited modellben mindent megtalálsz. BOOM audio, ABS, Tour Pak csomagtartó és még megannyi más. A Batwing fejidom és a légterelő szellőzők optimális áramlást és csökkentett menetszelet biztosítanak. Kalandra fel!
TOVÁBBI JELLEMZŐK

A Black Finish csomag merész, egyedi külsővel ruházza fel a motorkerékpárt. Denevérszárny fejidom és osztott áramlású szellőző egyenletesebb légáramlást biztosít és egy gombnyomásra kinyílik és becsukódik. A fűtött markolatoknak 6 beállítása van, hogy menet közben is állítható legyen a kívánt hőmérsékletre. Az egy kézzel nyitható oldaldobozokban és a prémium Tour Pak csomagtartóban minden cuccod kényelmesen elfér.

A nagy teljesítményű első és hátsó felfüggesztés és a könnyen állítható hátsó lengéscsillapítók a motorozást valódi élménnyé teszik. Az elektronikus sebességtartó automatika egyenletes, csendes váltást biztosít és alkalmazkodik a terephez.

Reflex Defenzív Vezető rendszerek, a Reflex-hez kapcsolt Brembo fékek standard ABS-szel. Az ABS az első és hátsó fékeken egymástól függetlenül lép működésbe, így a kerekek tovább pöröghetnek, amivel megakadályozható, hogy vészhelyzetben a kerekek leblokkoljanak.

BOOM Infotainment Rendszer, megjelenésében, kezelhetőségében és funkcióiban is kivételes élményt nyújt.

 

ELÉRHETŐ SZÍN

Vivid Black   

Hossz: 2600mm

Ülésmagasság: 740mm

Száraz tömeg: 399kg

Motorblokk: Twin-Cooled, Milwaukee-Eight 114

Hengerűrtartalom: 1868cc

Motor forgatónyomatéka: 164 Nm